Siguldas novada domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa iestājusies Nacionālajā apvienībā (NA).

 

Kā skaidro Sausiņa, šī brīža ģeopolitiskajā situācijā ir svarīgi apzināties savu politisko identitāti, tāpēc viņa izvēlējusies būt kopā ar NA. “Jau kopā ar bijušo domes priekšsēdētāju Uģi Mitrevicu (NA), strādājot vietnieces amatā, padarījām “neiespējamo par iespējamo”,” atklāj Sausiņa.

 

Viņa uzskata, ka līdzšinējā sadarbība un kopējais nākotnes redzējums ar NA dos impulsu ne tikai jaudīgai novada attīstībai, bet arī valstij.

 

Kā vēstīts, Sausiņu par Siguldas novada domes priekšsēdētāju ievēlēja pirms gada, jo bijušais domes priekšsēdētājs Mitrevics tika ievēlēts 14.Saeimā. Iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās Sausiņa par deputāti tika ievēlēta no NA, Latvijas Reģionu apvienības (LRA) un Latvijas Zaļās partijas (LZP) apvienotā saraksta un ievēlēšanas brīdī bija LRA biedre, taču no tās izstājās, un domes priekšsēdētājas amatā tika ievēlēta esot bezpartejiskai.

 

Sausiņai Siguldas novada domes deputāta mandāts ir kopš 2009.gada, kopš 2013.gada viņa bija Siguldas novada domes priekšsēdētāja vietniece, kā arī bioloģijas skolotāja Siguldas Valsts ģimnāzijā.